PEOPLE | HENKILÖT

ROCKERS REVOLVER - Brädi

Brädi - haastattelu
ROCKERS REVOLVER - ILMESTYY SÄÄNNÖLLISEN EPÄSÄÄNNÖLLISESTI 
( IN FINNISH )

B R Ä D I

Case Brädi: Lahtelainen Kari "Brädi" Härkönen on suomalainen hip hop -artisti, joka tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi lukuisista yhteistöistään suomen tunnetuimpien artistien kanssa. Hänen kappaleitaan on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo noin 50 miljoonaa kertaa. Brädi tunnetaan myös suurena koripallon ystävänä. Brädi toimiikin aktiivisesti Lahti Basketballin taustalla.  

Tätä et ehkä tiennyt: "Olen räppäri, joka ajaa Harrikalla, ja omistaa yli 150 parin Air Jordan -koriskenkä -kokoelman"

"poikkeusaikana yrityksen perustaminen on pelottava ajatus, mutta olisi upeaa perustaa sellainen keskittymä, missä toimisi samoissa tiloissa tatuointistudio, parturi ja vaatekauppa"


6 KOVAA KYSYMYSTÄ

1. Nimeä henkilö, jonka asenne ja tyyli iskevät sinuun ja kerro miksi?
  
Viime vuosilta lienee pieni pakko sanoa amerikkalais-räppäri, *Yelawolf. Yela on kanssani samanikäinen, ja sekin luo samaistumispohjaa, mutta häneltä olen saanut paljon inspiraatiota ja rohkeutta räppärinä antaa myös rokki- ja vaikka country-rakkauteni näkyä. Itsensä ilmentäminen on hip hopissa tärkeää, ja on ollut hauska hämmentää rap-puristeja pamauttamalla välillä paikalle vaikka bootseissa ja Stetsonissa Jordaneiden ja snapbackin sijaan.

*Yelawolf on on amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä, muotisuunnittelija ja yrittäjä. Yksi tunnetuimmista kappaleista on Sons of Anarchy -televisiosarjassakin kuulunut Till It's Gone2. Jos saisit käyttää VAIN 1 asukokonaisuuttaa koko elämäsi ajan, mikä se olisi? 
  
Air Jordan 3 ’Black Cement’:it, mukaviksi kuluneet farkut, jonkin rakkaan bändin t-paita ja biker-nahkatakki. Päässä hattu, lipalla tai lierellä. 

3. Kuivaile omistamasi vaate tai asuste, johon liittyy jonkin mielenkiintoinen tarina?
  
Mulla on sellainen ’rässiliivi’ -tyyppinen farkkuliivi, jota olen tuunannut paljon itse, kuluttanut, niitittänyt ja koristellut suosikkibändien jne. patcheillä. Selkään on ystäväni ja kollegani Timo Pieni Huijaus maalannut upean Lahti United-bändiäni kuvaavan selkäpiissin. Se on helposti mun rakkain ja persoonallisin vaatteeni.

4. Jos et olisi nyt hip hop - artisti, niin mikä sinusta olisi tullut? 
 
Olisi kiva sanoa, että ammatti-koripalloilija, mutta pitänee olla realisti, haha! Olen opiskellut kansainvälistä kauppaa, joten ehkä sitä reittiä sitten olisi pitänyt mennä, ja tehdä vaikka jotakin markkinointihommaa, tai vastaavaa. Tai sitten jotakin nuorten kanssa. Tai toimittajantyötä. Paha sanoa, onneksi saan tehdä musaa!

5. Jos saisit perustaa nyt yrityksen, mikä se olisi? 
  
Tässä poikkeusaikana yrityksen perustaminen on pelottava ajatus, mutta olisi upeaa perustaa sellainen keskittymä, missä toimisi samoissa tiloissa tatuointistudio, parturi ja vaatekauppa. Sellainen tatska-, rap-, rock- ja vaikka biker- henkisen jengin tukikohta, mistä saa koko paketin kasaan, ja on kiva hengailla.

6. Mikä on paras treenivinkkisi? 
  
Pysyä liikkeessä. Liike on lääke. Ei ole mitään rakettitiede-vinkkiä tähän, mutta säännöllinen liikunta yhdistettynä säännölliseen ruokailurytmiin ja hyvistä raaka-aineista tehtyyn ruokaan ja lepoon, on mun kaavani hyvinvointiin. Myös herkuttelulle ja hemmottelulle pitää olla sija.
  

"Kihlattuni sanoo, että olen ’ihmisroskis’"

  
6 KOVAA - JATKA LAUSETTA 

1. Tärkein oppimani elämänohje on... 
  
Pitkähkö, englantia, ja lainattu suuresti arvostamaltani räppäri Commonilta:

"A man knows who he is and has a sense of responsibility for himself, his family and his community. A man believes in something and stands for it. He does his best to practice what he believes. A man can be honest and strong. He can be emotional without fear. A man loves himself, and will be himself in every situation. And he's not afraid. He's open. He's open to growing. A man can acknowledge his truths."


2. Paras lahja naiselle on… 
  
Kuunteleminen, kommunikointi ja kosketus.

3. Mieleenpainuvin lahja, jonka olen itse saanut, on… 
  
Minusta on tulossa syksymmällä isä. Jo nyt se on suurin lahja, jonka osaan kuvitella.

4. Epätavallisin kykyni… 
  
Kihlattuni sanoo, että olen ’ihmisroskis’, joka pystyy helposti ahmimaan oman ruokansa lisäksi koko perheen ruoantähteet ja vielä vähän päälle. Toinen voisi olla, että mä taidan osata jotenkin sanattomasti viestiä ihmisille, että musta saa helposti kuuntelijan ja olkapään. 

5. En ikinä pukisi ylleni… 
  
Niitä sellaisia ihmeellisiä tosi leveitä housuja, missä roikkuu jos jonkinnäköisiä remeleitä ja kettinkejä. Niissä kulkee sellaisia ylävartalosta black-metal -diggarin näköisiä tyyppejä, joilla sitten kuitenkin on nää ihmetykset jaloissaan. Ja usein vielä sellaiset paksupohjaiset, metallivahvisteiset kengät. En tiedä, mitä tyyppejä he on, ja mitkä ne housut on, mutta joo, ei niitä. Siis mulle. 

6. Jos olisin biisi, olisin… 
  
Guns ’N’ Rosesin November Rain

Brädi houstaa myös podcastiä yhdessä Tuomas Kauhasen kanssa. Sonnin Taacca 2.0 on ohjelma, joka sisältää täysin sensuroimatonta keskustelua elämästä tunnettujen vieraiden kanssa.

  

Sitten vielä lauotaan lopuksi nopeat, 

6 REVOLVER KYSYMYSTÄ - Kumpi sanaparin sanoista kuvaa SINUA paremmin?

1. Nakki ⚡ Parsa
2. Mökki ⚡ Kaupunki 
3. Kaulakoru ⚡ Korvakorut 
4. Festarit ⚡ Kalareissu 
5. Instagram ⚡ TikTok 
6. Rokki  Metalli 

 

 Kiitos haastattelusta BRÄDIYou Rock 🤘

  
LISÄINFOA LÖYTYY TSEKKAAMALLA
INSTAGRAM @bradi03
&
JA TÄSTÄ KUUNTELEMAAN UUSI SINGLE 
🎸 Brädi - Kaukana kotoa feat. Tuure Kilpeläinen

Brädi - Kaukana kotoa feat. Tuure Kilpeläinen

  ⎯
 
ROCKERS REVOLVER BLOGI HAASTATTELEE IHMISIÄ, JOISSA ILMENEE ASENNETTA - JA LATAA AINA 6 KOVAA KYSYMYSTÄ
  
REVOLVERI VOI MYÖS SISÄLTÄÄ 6 KOVAA VINKKIÄ TAI FAKTAA
  

  
JAA TÄSTÄ KAVERILLEKIN 💀

Lue seuraavaksi

Kari Kanala
Jarkko Nieminen - Blogi - Haastattelu