PEOPLE | HENKILÖT

ROCKERS REVOLVER - Kari "Rokkipappi" Kanala

Kari Kanala
ROCKERS REVOLVER - ILMESTYY SÄÄNNÖLLISEN EPÄSÄÄNNÖLLISESTI 
( IN FINNISH )

Kari "Rokkipappi" Kanala

Case Kanala: Suomalainen pappi, kirjailija, julkisuudesta tunnettu henkilö sekä aito Arsenal - fani. Kanala on toiminut asiantuntijana Ensitreffit Alttarilla - ohjelmassa. Hän on myös kirjoittanut kirjan vaimonsa Milla Mäkitalo kanssa. Elämännäkemystään hän on myös kasvattanut tekemällä maailmanympärimatkan sekä toimimalla yli viisi vuotta merimiespappina Lontoossa ja Hampurissa. Kanala on myös puhunut nykyajan mukaisesti samaa sukupuolta olevien parien kirkollisten vihkimisten puolesta, ja profiloitunut kirkon uudistajana. 

Tätä et ehkä tiennyt: Kanala on järjestänyt Elvis - ja metallimessuja ja ehtoollisia rockfestareilla sekä dj-keikkoja DJ Pastori Kanalan Pyhäkoulu - nimellä

"Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Kari Kanala voisi perustaa deittipalvelun, joka auttaa ihmisiä kumppanin löytämisessä"


6 KOVAA KYSYMYSTÄ

1. Nimeä henkilö, jonka asenne ja tyyli iskevät sinuun ja kerro miksi?
  
David Bowie, koska hän oli muuntautumiskykyinen edelläkävijä, renessanssihahmo ja kameleontti.

2. Jos saisit käyttää VAIN 1 asukokonaisuuttaa koko elämäsi ajan, mikä se olisi?
  
Farkut, tennarit, t-paita ja nahkatakki.

3. Kuivaile omistamasi vaate tai asuste, johon liittyy jonkin mielenkiintoinen tarina?
  
Se on Arsenalin pelipaita, joita minulla on toki useita, mutta tämä numerolla 11 varustettu punainen pitkähihainen on erityinen. Se on vuoden -71 tuplamestaruuden replica, jonka valitsin ilman pelaajanimeä. Tähtipelaajat aina lopulta vaihtavat joukkueita, ja tässä paidassa en halunnut kantaa yhdenkään kilpailevan joukkueen pelaajan nimeä.

4. Jos et olisi nyt kirkkoherra, niin mikä sinusta olisi tullut?
 
Nuorempana minua kiinnosti teologian lisäksi myös historia ja näyttelijän ammatti. Näyttelijähaaveessa olisi voinut tulla rajat vastaan, joten olisin varmaan päätynyt opiskelemaan historiaa. Toisaalta olen henkeen ja vereen jalkapalloihminen, joten pelaaja-agentin työkin olisi kiinnostanut.

5. Jos saisit perustaa nyt yrityksen, mikä se olisi?
  
Se olisi deittipalvelu, joka auttaa ihmisiä löytämään itselleen sopivan kumppanin. Haluan olla tekemisissä ihmisten kanssa, mitkään it-hommat eivät ole minun juttuni.

6. Mikä on paras treenivinkkisi?
  
Suosittelen joukkuelajeja, koska ne tarjoavat vertaistukea, ja niissä treeneihin tulee lähdettyä, kun ei ole vastuussa vain omasta harjoittelustaan. Toisaalta lenkkareiden jalkaan vetäminen kävely- ja juoksulenkkiä varten on myös yksinkertainen ja edullinen treenivinkki.
  

"Lapsuuden lahjoja voittanutta ei ole!"

  
6 KOVAA - JATKA LAUSETTA 

1. Tärkein oppimani elämänohje on... 
  
Tunne itsesi!

2. Paras lahja naiselle on…
  
Kännykän pois laittaminen ja jakamattoman huomion antaminen.

3. Mieleenpainuvin lahja, jonka olen itse saanut, on…
  
Se, että tädit tilasivat minulle usean vuoden ajan lehteä. Ensin se oli Aku Ankka ja sitten *Buster. Tämä joka viikkoinen lahja on jäänyt mieleen. Lapsuuden lahjoja voittanutta ei ole!

*Buster - lehti ilmestyi Suomessa -70 ja -80 luvulla. Tarinat olivat suurimmaksi osaksi jalkapallotarinoita. Sarjakuvien lisäksi Busterissa oli haastatteluita, erilaisia artikkeleita sekä lukijapalsta. Sarjakuvat koostuivat suurimmaksi osaksi englantilaisista Tiger ja Roy of the Rovers -lehdistä.


4. Epätavallisin kykyni…
  
Osaan laskea sanojen keskipituuksia virkkeessä nopeasti, samalla kun luen tekstiä. Lisäksi osaan laskea helposti ihmisen elinpäivien määrän syntymä- ja kuolinajan perusteella. Tästä kyvystä olen saanut kiitosta hautajaisissa, kun kerron muistopuheessani, kuinka monta päivää vainaja sai luonamme elää.

5. En ikinä pukisi ylleni…
  
Oikeasta eläimestä tehtyä turkispuuhkaa. Nahkavaatteet ovat eri asia, mutta turkisten käyttöä ei voi mitenkään perustella tarpeelliseksi.

6. Jos olisin biisi, olisin…
  
Pelle Miljoonan Moottoritie on kuuma.

Kanala on osallistunut Helsingin Savoy - teatterissa pidettyyn Jäähypenkki Roastiin, jossa 8 julkisuudesta tunnettua henkilöä roastasi toisiaan. (Mari Perankoski, Juho Haapoja, Jorma Piisinen, Amanda Harkimo, Jethro Rostedt, Janne Porkka, Kari Kanala ja Esko Eerikäinen)

  

Sitten vielä lauotaan lopuksi nopeat, 

6 REVOLVER KYSYMYSTÄ - Kumpi sanaparin sanoista kuvaa SINUA paremmin?

1. Nakki ⚡ Parsa
2. Mökki Kaupunki 
3. Kaulakoru ⚡ Korvakorut 
4. Festarit ⚡ Kalareissu 
5. Instagram ⚡ TikTok 
6. Rokki Metalli 

 

 Kiitos haastattelusta KariYou Rock 🤘

  
LISÄINFOA LÖYTYY TSEKKAAMALLA
INSTAGRAM @karikanala
  ⎯
 
ROCKERS REVOLVER BLOGI HAASTATTELEE IHMISIÄ, JOISSA ILMENEE ASENNETTA - JA LATAA AINA 6 KOVAA KYSYMYSTÄ
  
REVOLVERI VOI MYÖS SISÄLTÄÄ 6 KOVAA VINKKIÄ TAI FAKTAA
  
  
JAA TÄSTÄ KAVERILLEKIN 💀

Lue seuraavaksi

Michael "StarBuck" Majalahti - Blogihaastattelu - Photo by Jary Högnabba
Brädi - haastattelu